"Sakrili se u mišju rupu"

Dodik opoziciji: Pustite patriotskim strankama da rukom i olovkom obrane RS

Dodik je naglasio da su se čelnici SDS-a i PDP-a Mirko Šarović i Branislav Borenović, sakrili u mišju rupu iz koje se pojave samo kad im, kako kaže, baci sir.
Vijesti / Politika | 12. 11. 2021. u 19:59 Bljesak.info
Dodik: Nema odustajanja od posebne sjednice; SDS i PDP neka puste patriote da odbrane Srpsku olovkom

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nitko ne odustaje od posebne sjednice Narodne skupštine na kojoj bi se odlučivalo o vraćanju nadležnosti Republici Srpskoj, poručio je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Dodik je istaknuo da su svi materijali dostavljeni u Parlament i da neće biti povučeni, prenosi RTRS.

Čelni SNSD-a- istaknuo je da se opozicija ponovo bavi spinovima i da mu je nejasno zašto su se SDS i PDP uzbudili zbog rasporeda održavanja sjednica kada su od samog početka rekli da u tome neće sudjelovati.

On je naglasio da su se nakon poziva specijalnog izaslanika američkog predsjednika za Balkan Gabrijela Escobara, čelnici SDS-a i PDP-a Mirko Šarović i Branislav Borenović, sakrili u mišju rupu iz koje se pojave samo kad im, kako kaže, baci sir.

"Pošto su rukovodstva SDS-a i PDP-a kapitulirala i prije bitke, prodali vjeru za večeru, sada bi red bio da ćute i ne smetaju patriotskim strankama da obrane Republiku Srpsku olovkom i rukom, hrabro i časno, onako kako su je prije 30 godina najbolji morali braniti životima", naglasio je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close