Predsjedništvo

Dodik: Nakon potpisanog sporazuma s Pakistanom smanjen priliv migranata

Dodik je izrazio žaljenje zbog ubojstva tridesetšestogodišnjeg Jasmina Berovića preksinoć u Sarajevu, a za koje je osumnjičeno nekoliko migranata.
Vijesti / Politika | 19. 11. 2020. u 21:49 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da ga je obradovala informacija prezentirana na sjednici Predsjedništva o smanjenom prilivu migranata nakon potpisivanja sporazuma o readmisiji s Pakistanom.

Pročitajte još

''Predsjedništvo je iniciralo taj sporazum i došlo je do smanjenja broja migranata iz te zemlje, jer mnogi od njih smatraju da će sada brzo biti deportirani ako uđu u BiH ili brzo odlaze odavdje'', kazao je Dodik gostujući u programu televizije N1.

On je izrazio žaljenje zbog ubojstva tridesetšestogodišnjeg Jasmina Berovića preksinoć u Sarajevu, a za koje je osumnjičeno nekoliko migranata.

Istaknuo je da je Predsjedništvo izrazilo sućut obitelji stradalog te izrazio uvjeravanje da će takvo ponašanje ''biti zaustavljeno''.

Sporazum o readmisiji između Bosne i Hercegovine i Islamske Republike Pakistan potpisan je početkom ovog mjeseca u Islamabadu tijekom službene posjete predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića i ministra sigurnosti Selme Cikotića toj azijskoj državi.

Kopirati
Drag cursor here to close