Za dva do tri tjedna

Dodik najavio masovno okupljanja članova SNSD-a na Manjači

On je naveo da će pratiti izbore u banjalučkom SNSD-u koji su predviđeni za jesen.
Vijesti / Politika | 13. 06. 2021. u 21:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras u Banja Luci da SNSD ne treba da brine za svoju budućnost jer je riječ o najjačoj stranci čije je obilježje masovnost i okupljanje.

Dodik je najavio da će za dva do tri tjedna biti održan veliki skup više tisuća članova SNSD-a na Manjači kod Banja Luke, kao i širom Srpske.

"Mislim da je SNSD imao hendikep na prošlim izborima zato što je bila zabrana okupljanja, koju smo poštovali. To smo produbili time što nismo htjeli ni ono što je bilo dozvoljeno da činimo. Obilježje naše stranke je masovnost i okupljanje i ovo ovdje je tek početak", rekao je Dodik novinarima u Banja Luci.

On je naveo da će pratiti izbore u banjalučkom SNSD-u koji su predviđeni za jesen.

"Naša potreba je da analiziramo organizaciju, njeno stanje, njenu zatečenost u prošlom vremenu i da vidimo koja je najprimjerenija organizacija stranke u ovom gradu i da tu organizaciju uspostavimo sa mobilnim i jakim Gradskim odborom i sa predsjednikom koji će imati želje i snage da radi", naveo je Dodik.

Kao važno je istakao pitanje rehabilitacije i jačanja mjesnih odbora i rejonskih organizacija, kako bi bili spremni i sposobni da priđu svakom čovjeku, prenos Srna.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close