Vasković tvrdi

Dodik ima ''nezgodne fotografije'' Draška Stanivukovića?!

''Dodik je'', navodi dalje ovaj novinar, ''sve samo ne naivan''.
Vijesti / Politika | 11. 10. 2021. u 12:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''SNSD ima svog informatora u Stanivukovićevom uredu. Upravo je taj informator dostavio veći dio kompromitujućeg materijala, uključujući i vrlo 'nezgodne' fotografije i snimke nastale prilikom Stanivukovićevog odmora u Crnoj Gori ovog ljeta'', objavio je novinar Slobodan Vasković na svojemu blogu.

''U posljednjih nekoliko mjeseci među visokopozicioniranim članovima SNSD-a kruže informacije da Milorad Dodik posjeduje obiman kompromitujući materijal o Drašku Stanivukoviću. Dodik taj materijal planira koristiti u kampanji za opće izbore 2022. godine'', piše Vasković i dodaje kako prema tim navodima, taj materijal je ''više nego dovoljan da Stanivukovića pošalje na političku deponiju''.

''Dodik je'', navodi dalje ovaj novinar, ''sve samo ne naivan''.

''Dodik je naredio da se detaljno istraži Stanivukovićeva prošlost. Dodik je osobno dr. Vladu Đajića zadužio da pribavi medicinsku dokumentaciju koja se odnosi na Stanivukovića'', kaže Vasković i dodaje kako je ''Dodik uzdrman udarcima sa svih strana, ali je još uvijek dovoljno politički mudar da se bez većih problema obračuna sa Stanivukovićem''.

Vasković tvrdi da Stanivuković i Aleksandar Zolak, direktor Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH, imali saznanja o aferi s kisikom najmanje mjesec dana prije nego što je objavljena informacija.

''To praktično znači da Stanivuković i Zolak nisu ništa bolji od dr. Vlade Crta Đajića i ostalih trovača vlastitog naroda. Kako je Stanivuković 'kralj' spinova i populizma, razlog za neobjavljivanje informacije o korištenju medicinskog kisika treba tražiti u njegovoj bolesnoj ambiciji da bude kandidat za predsjednika Republike Srpske'', navodi Vasković.

Novinar tvrdi kako mu je potvrđeno da je Stanivuković prvobitno imao namjeru da informaciju o korištenju industrijskog kisika objavi tek u studenom ili prosincu ove godine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close