Odgovor

Dodik: Bećirović bi da drugi, i to silom, završe ono što bi oni željeli

Dodik je ubrzo reagirao na riječi člana državnog predsjedništva. Zaključio je kako je Bećirovićev poziv na sankcije "krik nemoći".
Vijesti / Politika | 02. 06. 2023. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Denis Bećirović mnogo bolje i uspješnije razgrađuje Bosnu i Hercegovinu nego bilo tko drugi, poručio je u petak predsjednik Republike Srpske i lider SNSD-a Milorad Dodik reagirajući na današnje izjave člana Predsjedništva BiH.

Podsjećamo, Bećirović je pozvao Europsku uniju da pooštri sankcije Dodiku jer je to, kako je ocijenio, "političar koji krši Ustav BiH, dovodi u pitanje zakone države Bosne i Hercegovine, ne poštuje Ustavni sud BiH, glorificira i odlikuje pravosnažno presuđene ratne zločince te zagovara projekt velike Srbije koji su osudili i najviši sudovi Ujedinjenih naroda".

Dodik je ubrzo reagirao na riječi člana državnog predsjedništva. Zaključio je kako je Bećirovićev poziv na sankcije "krik nemoći", prenosi N1.

"Ona (BiH) se nalazi u stanju u kakvom jeste upravo zbog avanturista i politikanata poput Bećirovića. Poziv na sankcije je krik nemoći da se argumentima razgovara s onima s kojima ne dijeliš mišljenje. Podanička svijest koju manifestira Bećirović pokazuje da je potpuno nebitno tko je bošnjački član Predsjedništva. Svi bi da drugi, i to silom, završe ono što bi oni željeli", naveo je entitetski lider dodajući kako takvu Bosnu i Hercegovinu "uskoro neće željeti ni Bošnjaci".

Kopirati
Drag cursor here to close