Službeno kandidatkinja za Predsjedništvo BiH

Diana Zelenika: Hrvati biraju između vlasti i ropstva

Kazala je da je BiH zemlja Hrvata jednako kao i Bošnjaka i Srba te je istaknula da Hrvati 7. listopada biraju između vlasti i ropstva.
Vijesti / Politika | 02. 06. 2018. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Diana Zelenika bit će kandidatkinja za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, odlučilo je Predsjedništvo HDZ-a 1990, a isto je potvrđeno na konferenciji za medije održanoj u središnjici stranke u subotu u Mostaru.

Zastupnica u Zastupničkom domu PS BiH Diana Zelenika u svom obraćanju kazala je da namjerava raditi za Bosnu i Hercegovinu, a ne protiv nje kako je to do sada bilo.

''Imamo posla s najopasnijim neprijateljem koji je zaprijetio životu i dostojanstvu građana BiH. Greška moćnih je što misle kako su u svojoj moći izolirani. Njima ne treba suditi samo samo po djelima, već po njihovoj svijesti po kojoj čine ta djela. Ti katastrofičarski negatori nam i danas nastoje zamazati oči i podvaliti zlo i neuspjeh. Ako građani BiH imaju sudbonosnu manu u karakteru, onda je to neaktivnost da odgovore na zlo koje nam rastjeruje djecu i uništava živote'', kazala je, između ostaloga, Zelenika.

Kazala je da je BiH zemlja Hrvata jednako kao i Bošnjaka i Srba te je istaknula da Hrvati 7. listopada biraju između vlasti i ropstva.

''Siguran sam da u osobi koju smo kandidirali za člana Predsjedništva iz reda hrvatskoga naroda imamo odgovor na sve strahove, zebnje i izazove hrvatskoga naroda. Kandidirali smo osobu koja nema niti jedne mrlje u svom osobnom niti profesionalnom angažmanu ili životu. Posebno sam sretan što smo na tu poziciju kandidirali damu, ženu i majku'', izjavio je predsjednik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović u subotu u Mostaru nakon sjednice Predsjedništva te stranke.

Cvitanović je naglasio i to kako će, nakon što Diana Zelenika bude izabrana za člana Predsjedništva BiH, podnijeti ostavku na članstvo u HDZ-u 1990 jer time žele poručiti da će Zelenika biti član Predsjedništva BiH svih Hrvatica i Hrvata te građanki i građana BiH koji je nisu podržali.

Kopirati
Drag cursor here to close