Čelan predao funkciju

Darko Čondrić preuzeo dužnost gradonačelnika Livna

Novoizabrani gradonačelnik Darko Čondrić ocijenio je da po pripremljenim izvješćima situacija izgleda dosta dobra.
Vijesti / Politika | 30. 12. 2020. u 20:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Grad Livno / Darko Čondrić i Luka Čelan

Nakon održanih lokalnih izbora u BiH i potpisivanja uvjerenja o dodjeli mandata načelnicima i gradonačelnicima, u zgradi Gradske uprave Livna u srijedu je Luka Čelan dužnost gradonačelnika ovog grada predao novoizabranom gradonačelniku Darku Čondriću, koji i službeno počinje obnašati ovu dužnost.

Nakon primopredaja dužnosti gradonačelnika, Čelan je Čondriću poželio uspješan rad te ga upoznao s trenutnom situacijom, priopćeno je na službenoj internetskoj stranici Grada Livna.

"Novoizabranom gradonačelniku danas sam predao dužnost sa svim dokumentima i izvještajima pripremljenim od strane gradskih službi i želim mu puno uspjeha u radu. Ono što želim reći u ovom trenutku je kako je proračun Grada Livna stabilan, da su sve obveze prema izvođačima radova za projekte koje smo odradili izmirene i da s te strane nema nikakvih poteškoća", kazao je Čelan.

Dodao je da gospodarska situacija u cijeloj regiji nije dobra i da je pogoršana još aktualnom pandemijom koronavirusa te da će se zasigurno, po njegovim riječima, odraziti i više na gospodarstvo te je potrebno iznaći način kako je što lakše prebroditi.

"Vjerujem da će novo rukovodstvo uspjeti u tome te nastaviti pozitivan kontinuiran rad koji smo imali svih ovih godina kad je u pitanju funkcioniranje Gradske uprave Grada Livna te i dalje biti na usluzi svim građanima", kazao je Čelan.

Novoizabrani gradonačelnik Darko Čondrić ocijenio je da po pripremljenim izvješćima situacija izgleda dosta dobra.

"Svi znamo koji su problemi našeg grada. Predstoji nam nova godina, puno posla, puno rada. Zahvaljujem gospodinu Čelanu na ponuđenoj pomoći i suradnji, a tu su naravno i gradske službe koje sigurno obavljaju svoj posao. Radit ćemo zajedno za dobrobit Livna. Potrebno je odraditi konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća i donijeti odluku o privremenom financiranju", kazao je Čondrić prilikom preuzimanja dužnosti gradonačelnika Livna koju će obnašati u iduće četiri godine, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close