Građanska dužnost

Cvijanović: Ovo je veliki dan

Cvijanović je na biračko mjesto došla u pratnji supruga i dvojice sinova, a na glasovanje je čekala kao i drugi građani.
Vijesti / Politika | 02. 10. 2022. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kandidatkinja za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Željka Cvijanović glasovala je na biračkom mjestu u Školi za slušno oštećene u Banja Luci, a nakon glasanja poručila je da Republika Srpska počiva na demokratskim principima.

Cvijanović je na biračko mjesto došla u pratnji supruga i dvojice sinova, a na glasovanje je čekala kao i drugi građani. Tako da je umjesto u 11 glasovala tek oko 11:30 sati.

Video: Željka Cvijanović glasovala u Banja Luci

Nakon glasovanja poručila je da je ovo veliki dan jer se biraju ljudi i politike koji će građane voditi u naredne četiri godine.

''Ovo je veliki dan kada imamo izbore jer biramo ljude, politike, koji trebaju da nas vode u naredne četiri godine i sigurna sam da će današnji dan proći bez ikakvih problema. Naši građani žele pokazati da smo demokratsko društvo. Republika Srpska počiva na demokratskim principima i želimo da biramo svoje predstavnike koji trebaju imati odgovornost prema onima koji su ih birali'', kazala je Cvijanović te svima zaželjela sreću:

''Svima želim mnogo sreće, a Republici Srpskoj da bude stabilna u ovim globalnim izazovima koji se vide i prepoznaju i sigurna sam da ćemo to uspjeti''.

U isto vrijeme, u 11 sati u Laktašima je glasao i Milorad Dodik, kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske.

Kopirati
Drag cursor here to close