Odgovor američkom predsjedniku

Cvijanović: 25. studenog nije praznik u cijeloj BiH

''U prethodnom periodu pokušali smo to iskomunicirati prema stranim zemljama, a budući da nije uspjelo, dodatno nas obvezuje da nastavimo o tome obavještavati naše partnere izvan BiH''.
Vijesti / Politika | 23. 11. 2022. u 16:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Kabinetu predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović je rečeno kako se raduju nastavku suradnje sa SAD i vjeruju da ona može biti bolja i intenzivnija.

Na pitanje Srne da prokomentiraju pismo američkog predsjednika Joe Bidena članovima Predsjedništva BiH Željki Cvijanović, Denisu Bećiroviću i Željku Komšiću u kojem je uputio najbolje želje povodom obilježavanja Dana državnosti - 25. studenog, iz Kabineta su naglasili kako su dužni napomenuti da BiH nema zakon o praznicima, te da 25. studenog, koji se u Federaciji BiH obilježava Dan državnosti BiH, nije praznik u cijeloj BiH.

''U prethodnom periodu pokušali smo to iskomunicirati prema stranim zemljama, a budući da nije uspjelo, dodatno nas obvezuje da nastavimo o tome obavještavati naše partnere izvan BiH'', rekli su u Kabinetu predsjedavajuće Predsjedništva BiH.

Oni su izrazili uvjerenje da će u budućnosti dodatno unaprijediti odnose, kao i razinu razumijevanja sa SAD, u interesu BiH i SAD, i uz doprinos svih razina vlasti u BiH, prenosi Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close