Spektakl

Ćurić u Mostaru najavio koncert za pamćenje

Vijesti / Politika | 24. 08. 2015. u 12:38 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjednik X Factor Adrije Amel Ćurić najavio je spektakularni koncert u Mostaru na stadionu Sjeverni logor 28. kolovoza.

Ćurić je na press konferenciji održanoj u ponedjeljak u hotelu Bristol rekao kako mu je drago što će imati priliku nastupiti pred mostarskom publikom.

Za jedinstvenost ovog showa pobrinuli su se i organizatori jer će jedna osoba dobiti priliku da bude s Amelom na sceni i da tih 5 minuta iskoristi kako bi napravio ili napravila nešto posebno! Na adresu [email protected] mogu se prijaviti baš svi ali moraju napisati kako bi iskoristili svojih pet minuta pred tisućama ljudi.

Dodao je kako će zajedno s moćnim duom Adnanom Pacolijem i Tarikom Mulaomerovićem napraviti pravi spektakl.

Ranije je Ćurić rekao kako je dolazak u Mostar njegova velika želja i kako želi u Mostaru napraviti ogroman show za sve njegove prijatelje.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 7 KM na Mepas mall info pultu, Caffeu Publika, u Caffeu Garfield i Pizza caffe baru "Niđe veze". Na dan koncerta ulaznica iznosi 10 KM.

Ćurić će također nastupiti kao gost Zdravku Čoliću u Linzu 12. rujna. Rekao je kako je iznimno počašćen što će biti gost velikoj balkanskoj zvijezdi.

Kopirati
Drag cursor here to close