''Šamar Banjalučanima''

Crnadak šokiran što je SNSD podržao kandidaturu Mostara za Europsku prijestolnicu kulture 2024.

Vijesti / Politika | 27. 09. 2017. u 14:21 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Igor Crnadak tvrdi da je šokantna vijest da je SNSD podržao kandidaturu Mostara za Europsku prijestolnicu kulture 2024., dok je istovremeno i Banja Luka, u kojoj SNSD godinama ima vlast, također podnijela istu kandidaturu.

''Ova vijest je šamar, poniženje Banjoj Luci i Banjalučanima. Gradonačelnik Banje Luke je iz SNSD-a i najviše odbornika u gradskom parlamentu je iz SNSD-a. Ipak je ta stranka odlučila da radi za interese nekog drugog grada'', dodao je Crnadak na vanrednoj konferenciji za novinare u Banjoj Luci.

Zaključio je da je ovo potvrda da ''SNSD snažno radi za hrvatske interese, nažalost, ovaj put direktno protiv svog naroda, Banje Luke i RS-a''.

''Sada se vidi da je stranka odlučila da radi za interese neke drugog grada'', rekao je.

U PDP-u Banja Luka podržavaju kandidaturu tog grada za Europsku prijestolnicu kulture 2024. te su pozvali Grad da svi zajedno rade na tom pitanju.

Crnadak je pozvao gradonačelnika Banje Luke Igora Radojičića i SNSD da povuku podršku koju su dali Mostaru i da se zajednički radi na tome da Banja Luka postane Europska prijestolnica kulture 2014.

Kopirati
Drag cursor here to close