Želje i pozdravi

Čović u ime BiH čestitao Macronu

"Čast mi je i zadovoljstvo, u ime Bosne i Hercegovine te u svoje osobno ime, uputiti Vam iskrene čestitke povodom ponovnog uspjeha ostvarenog na predsjedničkim izborima održanim u Francuskoj Republici", kazao je Čović.
Vijesti / Politika | 25. 04. 2022. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović uputio je čestitku Emmanuelu Macronu koji je ponovo pobijedio na predsjedničkim izborima u Francuskoj.

"Čast mi je i zadovoljstvo, u ime Bosne i Hercegovine te u svoje osobno ime, uputiti Vam iskrene čestitke povodom ponovnog uspjeha ostvarenog na predsjedničkim izborima održanim u Francuskoj Republici.

Duboko vjerujem kako ćete ponovno i snažno povjerenje koje Vam je ukazao narod Francuske odgovorno iskoristiti i svojim budućim radom doprinijeti daljnjem jačanju stabilnosti i suradnje u svijetu.

Uvjeren sam i kako ćemo kroz nastavak naše dosadašnje suradnje još više produbiti i učvrstiti dugogodišnje i prijateljske veze i odnose Bosne i Hercegovine i Francuske, na dobrobit svih naših naroda te otvoriti nove puteve još bolje suradnje na svim nivoima koja će zasigurno doprinijeti euroatlantskoj budućnosti BiH, njenoj trajnoj stabilizaciji i unutarnjoj konsolidaciji.

Dozvolite mi ovim putem izraziti i nadu da će Bosna i Hercegovina i u budućnosti moći računati na podršku prijateljske Francuske Republike. Primite, Vaša Ekscelencijo, izraze mog osobitog poštovanja", poručio je Čović.

Kopirati
Drag cursor here to close