Zagrijavanje za kampanju

Čović poručio: Krišto će, budite sigurni, biti pobjednik

U Vitezu je članovima predstavljen predizborni program koji će javnosti biti predstavljen početkom rujna.
Vijesti / Politika | 19. 08. 2022. u 13:33 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kao stožerna stranka hrvatskog naroda želimo biti poveznica svih segmenata u razdoblju koje dolazi. Imamo zajedničku kandidatkinju za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, koja će, u to budite sigurni biti pobjednik i legitimni izbor i izraz političke volje našeg naroda u našoj zajedničkoj domovini Bosni i Hercegovini'', kazao je, između ostalog, predsjednik HDZ-a BiH, Dragan Čović, medijima nakon što je završio dvodnevni sastanak dužnosnika HDZ-a u Vitezu.

''U ova dva dana razgovarali smo svi skupa i definirali ključne odrednice koje ćemo predstaviti javnosti od 2. rujna hrvatskom narodu, našim članovima Hrvatske demokratske zajednice, simpatizerima i Hrvatskom narodnom saboru kao krovnoj organizaciji hrvatskog naroda u našoj domovini Bosni i Hercegovini'', rekao je Čović.

Naime, u Vitezu je održana dvodnevna Klauzura HDZ-a BiH na kojoj su doneseni Izborni program HDZ-a BiH kao i Strategija HDZ-a BiH za listopadske Opće izbore.

Video: RTV HB | Konferencija za medije predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića, 19.8.2022.

''Prvi dan Klauzure predstavljen je Izborni program i prijedlog vizualnog identiteta HDZ-a BiH. Pobjednički Izborni program HDZ-a BiH obuhvatio je ključne razvojne segmente za Bosnu i Hercegovinu koji će biti okvir četverogodišnjeg rada na svim razinama vlasti. Politička pitanja i ključni razvojni prioriteti moraju biti implementirani u sklopu reformskih procesa na europskom putu'', navodi se u priopćenju.

Dodaje se kako su ''poslane jasne poruke predsjednika Dragana Čovića i uvjerljive pobjede u zajedništvu svih hrvatskih stranaka u okviru HNS-a BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH i uvjerljive pobjede HDZ-a BiH na svim razinama vlasti''.

Podsjećamo, službeni predizborni program HDZ BiH još nije objavio ali se na prezentaciji moglo vidjeti kako je predstavljen u pet točaka pod naslovom kampanje ''Stvaramo promjene za budućnost''.

 

Kopirati
Drag cursor here to close