Kandidatkinja

VIDEO | Čović o Krišto: Imamo najpametnije i najljepše biće

''Ona je jedan od onih zagovornika vrijednosti BiH kojim se Hrvati ponose'', rekao je Čović.
Vijesti / Politika | 30. 06. 2022. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Imamo najpametnije i najljepše biće koje može ponuditi svoje životne vrijednosti koje gradi u posljednjih 20 godina", rekao je čelnik HDZ-a BiH, Dragan Čović, o kandidaturi Borjane Krišto za Predsjedništvo BiH.

Rekao je kako je HDZ-a BiH jednoglasno potvrdilo njenu kandidaturu te da misli kako imaju ''tri mjeseca ispred sebe kvalitetne kampanje'' i da će je graditi ''na jednoj svježini u politikama''.



''Ona je jedan od onih zagovornika vrijednosti BiH kojim se Hrvati ponose. Vjerujem da će kampanja biti korektna i rasterećena. Dočekali smo na kraju šestog mjeseca da usvajamo proračun i to je signal da ćemo konačno uvažavati Ustav BiH'', kaže Čović.

Foto: Bljesak.info / Borjana Krišto

Govoreći o tome zašto on nije na listama rekao je kako je on "neviđeni kandidat i ako ga nema na njima".

''Nisam kandidat na bilo kojoj listi, ali sam neviđeni kandidat na svim listama. Imat ćemo zajedničkog kandidata za predsjednika Republike Srpske ispred HNS-a'', rekao je čelnik HDZ-a.

Potvrdio je i da je Darijana Filipović nositelj liste za Hercegovačko-neretvansku županiju i Zapadnohercegovačku, a za središnju Bosnu i ''zenički prostor'' Marinko Čavara.

Kopirati
Drag cursor here to close