Ne posustaje

Čović iz Fojnice: Opći rezultat bit će odličan

"Ne sumnjam kako ćemo ozbiljno odraditi i naredno razdoblje kampanje i siguran sam da će opći rezultat biti odličan", istaknuo je Čović.
Vijesti / Politika | 29. 08. 2022. u 19:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH Dragan Čović u ponedjeljak je posjetio Fojnicu te održao radni sastanak s članovima Općinske organizacije HDZ-a BiH Fojnica.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnim prilikama u Fojnici, važnim projektima za ovu općinu koje je potrebno realizirati u sinergiji s višim razinama vlasti. Istaknuta su dva glavna projekta, izgradnja osnovne škole po hrvatskom planu i programu i izgradnja vrtića.

Vjera u pozitivne pomake 

Također, govoreno je i o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima stranke, koje je prezentirao predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Branko Stanić.

Stanić se posebno osvrnuo i na pripreme za predstojeće Opće izbore u BiH, kao i na aktivnosti izbornog stožera, pri realizaciji programa te svih drugih planiranih radnji u kampanji do dana izbora.

Foto: PR / Čović u posjeti Fojnici

Na sastanku je iskazana dobra i pozitivna politička atmosfera, kao i vjera u buduće pozitivne pomake kako u gospodarstvu tako i u turističkim, sportskim, pa i svim drugim sadržajima u Fojnici, a ovaj sastanak i potpora, dodatni je motiv svima u Fojnici, istaknuto je na održanom sastanku.

"Ne sumnjam kako ćemo ozbiljno odraditi i naredno razdoblje kampanje i siguran sam da će opći rezultat biti odličan", istaknuo je Čović, uz iskazano zadovoljstvo prezentiranim stanjem i aktivnostima, kazao je kako će Fojnica i dalje dobivati potporu i sa viših razina vlasti u svim projektima.

Aktivna kampanja 

Napomenuo je, kako se do kraja mora voditi pozitivna i aktivna kampanja na terenu.

Uz predsjednika Čovića, sastanku su nazočili i Marinko Čavara, dopredsjednik HDZ- a BiH i nositelj liste za Parlamentarnu skupštinu BiH, Lidija Bradara, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i nositeljica liste za Parlament Federacije BiH te Radoje Vidović, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna.

Čović je obaveze završio u Deževicama, općini Kreševo, gdje se u Župi Gospe Snježne i Svetištu sv. Jakova susreo sa župnikom don Jozom Majićem.

Kopirati
Drag cursor here to close