Bljesak.info live podcast

Čović: Dobio sam 120 stanova za zalog da izađem iz zatvora

Gostujući u Bljesak.info live podcastu Čović je istaknuo kako su mu predlagali da tuži državu, ali nije htio.
Vijesti / Politika | 19. 02. 2024. u 21:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ja sam bio optužen da sam likvidirao dvije osobe, dva Hrvata, ja sam opljačkao, ako se sjećate, kombi novca jedne banke, zamislite. Kada razgovaramo da riješimo pitanje ravnatelja policije sa Izetbegovićem, on meni kaže nije vrijeme, jer mi kaže njegov čovjek da se to istražuje. Ja mu dajem 6 mjeseci da to dokaže, i nije mogao, i to su uvrnute činjenice, gdje su mnogi u tom blatu plivali i radili svašta'', rekao je Dragan Čović komentirajući procese koji su se vodili protiv njega, dodajući kako je samo privid da je iz svega toga izašao neokrznut.

Gostujući u Bljesak.info live podcastu Čović je istaknuo kako su mu predlagali da tuži državu, ali nije htio.

''Da sam se bavio time ne bih sada mogao stajati ovdje i pričati o tome. Ne možete biti ne okrznuti, to svi proživljavljavaju oko vas. Obitelj, prijatelji... Ja sam, pri izlasku iz pritvora, dobio 120 stanova za zalog da izađem iz zatvora, zamislite. Bilo je tu 15-20 Bošnjaka, Srba... Ali to su sve bili ljudi koji su dali odgovor na pritisak u bh. javnosti'', naveo je Čović.

Na upit ima li potrebu pravdati se danas, određenom dijelu javnosti, istaknuo je kako nema energiju da se troši na takve stvari.

''Smatram da svoju energiju trebam trošiti na nešto drugo'', rekao je.

Kopirati
Drag cursor here to close