Pobjeda na izborima

Čović čestitao Vučiću i Orbanu: Povijesno povjerenje iskoristite odgovorno

Čović vjeruje kako će Vučićeva pobjeda ''produbiti i učvrstiti dosadašnju dobru suradnju''.
Vijesti / Politika | 04. 04. 2022. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Orbanova pobjeda čvrsti je dokaz vizije budućnosti koja se zasniva na demokršćanskim principima stranke koju predvodi, zaključio je u čestitci predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

''Poštovani premijeru Orban, iznimno mi je zadovoljstvo čestitati izbornu pobjedu Mađarskom građanskom savezu s Vama na čelu''.

''Ova veličanstvena pobjeda je čvrsti dokaza povjerenja mađarskoga naroda viziji budućnosti koja se zasniva na demokršćanskim principima stranke FIDESZ koju predvodite'', kazao je i dodao kako je ''uvjeren kako ćemo u skorijem razdoblju imati prigodu za susret kada ćemo kroz prijateljski razgovor još više učvrstiti veze naših dvaju naroda i zemalja''.

''Uz želju za uspjehom u budućem radu, dobrim zdravljem i osobnim zadovoljstvom, primi izraze mog osobitog poštovanja'', zaključio je Čović.

Kada je u pitanju susjedna Srbija, Čović vjeruje kako će Vučićeva pobjeda ''produbiti i učvrstiti dosadašnju dobru suradnju''.

''Uvaženi predsjedniče Vučić, dozvolite mi u ime hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine, u ime moje domovine Bosne i Hercegovine ali i u svoje osobno, uputiti najiskrenije čestitke na još jednom osvojenom predsjedničkom mandatu kao i ostvarenim izbornim rezultatima Srpske napredne stranke, s Vama na čelu, na izborima u Republici Srbiji'', kazao je.

''Držim kako ćete ponovno ukazano snažno povijesno povjerenje građana Srbije odgovorno iskoristiti i da će ostvareni rezultat kreirati još jedan snažan mandat za uspješne političke korake Vas i Vaše stranke'' istaknuo je i kazao kako ''također, vjerujem kako ćemo našu dosadašnju dobru suradnju, prijateljstvo i trajnu vezu naših domovina, Bosne i Hercegovine i Republike Srbije, još više produbiti i učvrstiti na dobrobit svih naših naroda''.

''Uz izraze mog osobitog poštovanja, želju za uspjehom u budućem radu kao i dobrim zdravljem i zadovoljstvom u Vašem osobnom životu, srdačno Vas pozdravljam'', zaključio je Čović.

Kopirati
Drag cursor here to close