Odgovor

Ćamil Duraković potvrdio kandidaturu za predsjednika RS-a  

Ističući da će tražiti široku podršku za svoju kandidaturu, Duraković kaže kako vjeruje u demokratsku i nenasilnu borbu za promjenu stanja u ovoj zemlji.
Vijesti / Politika | 16. 02. 2018. u 12:17 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković potvrdio je danas da će se na predstojećim izborima kandidovati za predsjednika entiteta Republika Srpska.

Kako je priopćeno iz pokreta "Odgovor", Duraković je najavio da će podršku za svoju kandidaturu zatražiti od udruženja, političkih stranaka i zajednice, te da svoju kampanju neće bazirati na negativnoj propagandi, već na istini, konkretnom planu i preuzimanju odgovornosti.

''Nudim građanski orijentiran, proeuropski i probosanskohercegovački program 'Naš izbor', te želim biti zajednički kandidat svih onih koji hoće promjene u ovom dijelu Bosne i Hercegovine. Računam na glasove svih građana, te sam spreman izaći i ponuditi treću politiku u RS-u, alternativu onome što nude vlast i opozicija'', naveo je Duraković u priopćenju.

Ističući da će tražiti široku podršku za svoju kandidaturu, Duraković kaže kako vjeruje u demokratsku i nenasilnu borbu za promjenu stanja u ovoj zemlji.

''Poručujem da se više neću osvrtati na pojedince koji su govorili i radili protiv ideja koje zagovaram. Neću se čak osvrtati ni na potencijalne druge kandidate iz bošnjačke zajednice. Želim pričati pozitivnu priču, želim mladima koji ovdje žive pokazati da drugačije može. Vrijeme je da ispružimo ruku i da naša generacija konačno bude generacija promjene'', zaključio je Duraković u priopćenju Pokreta Odgovor.

 

Kopirati
Drag cursor here to close