Svečani doček

Bugarski premijer Borisov u posjeti BiH

Bugarski premijer će se sastati i sa članovima rukovodstva Parlamentarne skupštine BiH i članovima Predsjedništva BiH, a posjetit će i bugarski kontingent EUFOR-a
Vijesti / Politika | 27. 10. 2017. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić svečano je dočekao premijera Republike Bugarske Boyka Borisova koji je doputovao u službeni posjet Bosni i Hercegovini, javlja agencija Anadolija.

U izaslanstvu Vijeća ministara BiH uz predsjedavajućeg Zvizdića nalaze se i zamjenici predsjedavajućeg, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović i ministar financija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda, ministar prometa i komunikacija BiH Ismir Jusko, veleposlanik BiH u Bugarskoj Radomir Bogdanović.

Uz premijera Borisova u izalanstvu Vlade Republike Bugarske nalaze se i zamjenik premijera Tomislav Donchev, zamjenik premijera za javni red i sigurnost i ministar obrane Krasimir Karakachanov, ministar transporta, informacijskih tehnologija i komunikacija Ivaylo Moskovski, ministar ekonomije Emil Karanikolov i veleposlanica Bugarske u BiH Avgustina Tzvetkova-Karabasheva.

Bugarski premijer će se u petak sastati i sa članovima rukovodstva Parlamentarne skupštine BiH i članovima Predsjedništva BiH, a posjetit će i bugarski kontingent EUFOR-a.

 

Jusko i Moskovski potpisali Sporazum o međunarodnom cestovnom prijevozu

Ministri prometa i komunikacija BiH Ismir Jusko i transporta, informacijskih tehnologija i komunikacija Republike Bugarske Ivaylo Moskovski potpisali su u petak Sporazum o izmjenama i dopunama Sporazuma između Vlade Republike Bugarske i Vijeća ministara BiH o međunarodnom cestovnom prijevozu putnika i robe.

Sporazum je potpisan tijekom službenog posjeta izalanstva Republike Bugarske Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close