Priopćenje

BOSS: Komšić i Džaferović ponizili su Ustavni sud i sve građane BiH

''Djelovali su neustavno, nezakonito, nehumano i diskriminatorski''.
Vijesti / Politika | 03. 03. 2022. u 08:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ustavni sud BiH Odlukom AP 3932/21 od 23.2.2022. godine presudio je da su epidemiološke CTP mjere – neustavne i nezakonite, da ozbiljno krše ljudska prava i da su suprotne vladavini prava i demokratskom poretku'', stoji u priopćenju Bosanske stranke.

Međutim predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović organizirali su 1. ožujka Svečanu akademiju uz naznaku da na ulazu na prijem važi CTP pravilo.

''Time su članovi Predsjedništva BiH postupili suprotno presudi Ustavnog suda BiH, djelovali su neustavno, nezakonito, nehumano i diskriminatorski ponižavajući sudionike i sve građane Bosne i Hercegovine u svrhe ostvarivanja ekstra profiterskog interesa farmaceutske mafije i totalitarnog svjetskog poretka'', naglasili su u priopćenju.

''Nedopustivo je da Predsjedništvo BiH nastavlja djelovati suprotno odlukama Ustavnog suda BiH, posebno imajući u vidu ogroman broj znatno plaćenih savjetnika koji su dužni da članove Predsjedništva BiH informiraju o svim događajima'', kazali su.

''Pored činjenice da država troši ogroman novac na neinformirano Predsjedništvo BiH, zabrinjava što su se dva člana Predsjedništva BiH iz Federacije BiH ponašali kao Milorad Dodik koji ne poštuje odluke Ustavnog suda BiH, te BOSS zahtijeva njihovu javnu ispriku građanima zbog nanesene sramote i poniženja'', istaknuo je Mirnes Ajanović predsjednik BOSS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close