Odgovor

Amerika: Dodik se kocka s budućnošću Srpske

''Nisi smio pomisliti da slušaš američkog veleposlanika, a mi ga samo 'kliknemo'. I mi znamo što on radi. Mi smo država'', rekao je Dodik.
Vijesti / Politika | 15. 09. 2022. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ono što govorimo privatno je isto što i javno – Sjedinjene Države ostaju privržene suverenitetu, teritorijalnom integritetu i multietničkom karakteru Bosne i Hercegovine i odgovorit ćemo na svaku destabilizirajuću, antidaytonsku aktivnost. Sva ta bahaćenja gospodina Dodika ne mogu promijeniti temeljnu činjenicu da RS nije država. Ona je jedan od dva entiteta BiH. Njegovo zalaganje za 'Samostalnu Srpsku u BiH' ne štiti RS ni njene stanovnike, već se kocka s njihovom budućnošću'', objavili su i američkog veleposlanstva u BiH.

Reakcija je to na izjave čelnika SNSD-a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika o tome kako ''prisluškuju američkog veleposlanika u BiH''.

''Malo smo se uvježbali, pa i mi njih sad slušamo. Ne slušaju samo oni nas. Znam ja što oni pričaju. To nije bilo moguće prije samo pet do šest godina. Nisi smio pomisliti da slušaš američkog veleposlanika, a mi ga samo 'kliknemo'. I mi znamo što on radi. Mi smo država'', rekao je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close