BH Blok

Prva mostarska partija predstavila kandidate za izbore

Semir Drljević, predsjednik PMP je kazao kako će na gradskoj listi kandidati ove partije ići skupa s BH blokom, te da će skupa rješavati lokalne probleme.
Vijesti / Politika | 23. 09. 2020. u 07:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Domu Armije u Mostaru održana izvanredna skupština Prve mostarske partije na kojoj su predstavljeni kandidati PMP na lokalnim izborima.

Semir Drljević, predsjednik PMP je kazao kako će na gradskoj listi kandidati ove partije ići skupa s BH blokom, te da će skupa rješavati lokalne probleme.

"Nećemo dozvoliti da nam na lokalnim izborima plasiraju i nameću priče o nacionalizmu. Ovo su lokalni izbori i skupa s SDP-om i Našom strankom ćemo rješavati lokalne probleme koji su se nagomilali tijekom 12 godina nelegalnog vladanja", kazao je Drljević, te dodao kako je ovo krajnje vrijeme da Mostarci izađu na izbore, te na jedan demokratski način kazne vladajuću strukturu koja je ovaj grad unazadila za jedno čitavo stoljeće.

Nazočnima se obratio i predsjednik Gradskog odbora SDP-a u Mostaru, Arman Zalihić tako što je čestitao Prvoj mostarskoj partiji što je ostala do kraja dosljedana svojim principima lokalne politike.

"Ja vam čestitam što ste tijekom svih ovih godina ostali dosljedni politici rješavanja lokalnih problema. U zadnje vrijeme jako puno sam komunicirao s predsjednikom Drljevićem, te mogu reći kako sam stekao veliko povjerenje, te se nadam suradnji kako kroz ovo vijeće, tako i u budućnosti, kako bi nas grad bio bolje mjesto za život svih njegovih građana",kazao je Zalihić, te istaknuo kako je ovo možda zadnja šansa grada Mostara za bolje sutra.

Na skupštini su predstavljeni i kandidati.

Na gradskoj listi PMP će u okviru BH bloka predstavljati Adela Gosto, žena koja je prema Drljevićevim riječima jedna snažna, energična i istrajna žena. Žena koja ruši sve stereotipe,klišeje i barijere. Žena koja kada ima cilj i ostvari ga. Veliki borac i humanista.

Drugi kandidat je Saša Đermanović, umjetnik, muzičar, ratni vojni invalid. Dijete ovog grada. Kako Drljević reče o Saši ne treba puno govoriti, jer našeg Sašu svi dobro znaju.

Treći kandidat na gradskoj listi je Ramiz Tiro, bivši stalni sudski vještak, danas umirovljenik, ali jako aktivan umirovljenik čije iskustvo je itekako potrebno.

U Starom gradu će prema riječima predsjednika Prve mostarska PMP ići sama.

Nositelj liste će biti uvaženi mostarski primarius, specijalista infektolog, dr. Nazif Derviškadić. Čovjek koji je ovdje proveo cijeli rat, te nesebično koristio svoje znanje i spasio ogroman broj života. Dr. Derviškadić se obratio prisutnima ispred kandidata liste Starog grada.

"Iako sam rekao da se nikada više neću baviti politikom, porekao sam to prije par dana jer mislim da je PMP skup velikih patriota i jedini način kroz koji se možemo boriti za bolje sutra kako moje djece tako i sve djece ovog grada", kazao je u svome obraćanju dr. Derviškadić.

Na drugom mjestu liste Strog grada naći će se poznata mostarska odvjetnica, Adonisa Đuliman.

Drljević je Đuliman predstavio kao pravnog ekspertna, karakternu ženu, velikog borca za pravdu i Mostarku.

Treći kandidat na listi je predsjednik ratnih vojnih invalida (RVI) Haris Kljako. Kljako je član predsjedništva PMP od samog osnivanja. Čovjek koji se dugi niz godina bori za one koji žive na marginama društva. Čovjek koji se bori za kvalitetu života ratnih vojnih invalida, koji su danas skoro pa zanemareni.

Na listi će se pored ove trojke, koju je Drljević simbolično nazvao 3P ( pamdemija, pravo i patriotizam) još naći Alica Jakirović, Jasna Dizdarević, Edin Hajdra, Senad Ražić, Ema Jogunović i Sanja Drljević.

Kopirati
Drag cursor here to close