Susret u Zagrebu

Mladež HDZ RH pružila podršku stranačkim kolegama iz Mostara i Širokog Brijega

Predstavnici iz BiH i RH razgovarali su u Zagrebu o suradnji dvije sestrinske Mladeži, kao i o budućoj zajedničkoj suradnji i projektima.
Vijesti / Politika | 12. 12. 2017. u 14:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar Marko Zovko i član Predsjedništva Gradskog odbora Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg Andrija Bilać nazočili su komemoraciji za pokojnog generala Slobodana Praljka koju je organizirao Hrvatski generalski zbor.

Prilikom posjete Zagrebu održan je i sastanak sa Ivanom Župan, zamjenicom predsjednika Mladeži HDZ-a RH i predsjednicom Mladeži HDZ-a Grada Zagreba i glavnim tajnikom Mladeži HDZ-a Republike Hrvatske Andrejom Tolušićem. Sastanku su u ime dvije gradske organizacije Mladeži HDZ-a BiH nazočili Marko Zovko, Andrija Bilać i Marko Azinović.

Razgovaralo se o suradnji dvije sestrinske Mladeži, kao i o budućoj zajedničkoj suradnji i projektima. Zamjenica predsjednika i glavni tajnik Mladeži HDZ-a RH dali su punu podršku aktivnostima koje provede gradski odbori Mladeži HDZ BiH Mostar i Široki Brijeg.

Zaključeno je kako će se u narednom vremenu intenzivirati suradnja ove dvije gradske organizacije sa sestrinskom organizacijom, posebice s Gradskim odborom Mladeži HDZ-a Grada Zagreba", stoji u priopćenju GO Mladeži HDZBiH Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close