Posjeta

Čović obišao novi objekt veleposlanstva BiH u Zagrebu

Na kraju susreta predsjedatelj Predsjedništva BiH Čović je kazao kako je nužno nastaviti raditi na daljnjoj izgradnji dobrih odnosa naših dviju zemalja, te poželio sreću veleposlanici i djelatnicima Veleposlanstva u nastavku njihovog djelovanja.
Vijesti / Politika | 07. 02. 2018. u 07:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović u sklopu je posjeta Republici Hrvatskoj obišao novu zgradu Veleposlanstva Bosne i Hercegovine na Pantovčaku u Zagrebu.

Veleposlanica BiH u R. Hrvatskoj Renata Paškalj istaknula je ovom prigodom kako su u realizaciji projekta otvaranja nove zgrade Veleposlanstva BiH u Zagrebu sudjelovali i bh. i hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova, te je kazala kako je to još jedna potvrda dobrosusjedskih i prijateljskih odnosa Hrvatske i BiH.

Informirala je Čovića i o ostalim aktivnostima i radu Veleposlanstva.

Na kraju susreta predsjedatelj Predsjedništva BiH Čović je kazao kako je nužno nastaviti raditi na daljnjoj izgradnji dobrih odnosa naših dviju zemalja, te poželio sreću veleposlanici i djelatnicima Veleposlanstva u nastavku njihovog djelovanja, navodi se u priopćenju iz Predsjedništva BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close