Sa rasporedom sjedenja

ŽZH: Popis gostiju sa svadbi, pričesti i krštenja mora biti poslan u ZJZ

Naređuje se organizatorima skupova u zatvorenom prostoru (svadbi, pričesti, krizme i sl.) da dostave Zavodu za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke popis gostiju s imenom i prezimenom i brojem telefona.
Vijesti / Flash | 14. 08. 2020. u 20:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U kino dvorani u Grudama je održana sjednica Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH na kojoj su osim članova Kriznog stožera sudjelovali i Nikica Tomas ravnatelj Uprave za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke, Milan Galić komesar policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke i novoimenovana v.d. ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke epidemiologinja Andrea Jurić, dr. medicine.

Na sjednici je razgovarano o aktualnoj epidemiološkoj situaciji u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Donesena je Naredba prema kojoj se, između ostalog, naređuje MUP-u Županije Zapadnohercegovačke i županijskoj Upravi za inspekcijske poslove da pojačaju nadzor nad provedbom naredbi Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi.

Naređuje se organizatorima skupova u zatvorenom prostoru (svadbi, pričesti, krizme i sl.) da dostave Zavodu za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke popis gostiju s imenom i prezimenom i brojem telefona, te rasporedom sjedenja najkasnije 48 sati prije održavanja skupa.

Kopirati
Drag cursor here to close