Avaz

Zvizdić postavio snahu na čelo Konkurencijskog vijeća

Vijesti / Flash | 09. 05. 2015. u 09:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće ministara BiH, kojim rukovodi Denis Zvidić, imenovalo je Maidu Čamparu za predsjedavajuću Konkurencijskog vijeća moćne državne institucije zadužene za nadzor na bh. tržištu.

Čampara je, inače, snaha predsjedavajućeg Vijeća ministara Zvizdića, a ova vijest je potvrdila pisanje Dnevnog avaza da će premijer, čim bude imenovan, postaviti svoju rodicu na važnu poziciju.

Alfa i omega Imenovanje Maide Čampare, koja je supruga državnog tužitelja Dubravka i, osim Zvizdića, snaha i Aljoše Čampare, ministra unutrašnjih poslova FBiH, novi je pokazatelj sramnog nepotizma u režiji obiteljskog klana Čampara te radikalnog kruga pod kontrolom zamjenika predsjednika SDA i bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, piše Dnevni avaz.

Avaz piše kako je ova obiteljska hobotnica, na ovaj način, gotovo je u cijelosti ovladala linijom sigurnosnog i pravosudnog sustava. Dubravko je državni tužitelj na organizirani kriminal i terorizam, Maida nadzire Konkurencijsko vijeće, koje ima veliki utjecaj na tržište i poslovni svijet, a Aljoša je federalni ministar unutarnjih poslova, koji u svojoj nadležnosti ima i federalnu forenziku. Kao što je poznato, Dubravkova i Aljošina majka Rabija dojučerašnja je alfa i omega sarajevske policije.

Uz sve ovo, treba naglasiti da i direktor Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA), po zakonu, izravno odgovara predsjedavajućem Vijeća ministara BiH, odnosno Denisu Zvizdiću, čime je ova hobotnica pokrila i obavještajni sektor, piše Dnevni avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close