NSRzB

'Županije su karcinomi koji ne dozvoljavaju normalan život'

Vijesti / Flash | 31. 03. 2014. u 14:38 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Peticija Narodne stranke Radom za boljitak ''Slušaj srce reci DA ukidanju glomazne i neefikasne administracije i skupe Federacije'' svakim danom sve više pokazuje da građani FBiH žele ostati na svojoj rodnoj grudi, priopćeno je iz te stranke.

Kako se navodi, to je dokazano i tijekomvikenda u Kaknju gdje je Općinska organizacija NS Radom za boljitak organizirala potpisivanje peticije za ukidanje županija.

Građani FBiH, navode iz NS Radom za boljitak, ne žele više neučinkovitu vlast i tromu administraciju "koja je svakim danom sve više gura u dužničko ropstvo".

''Potrebni su jasni i konkretni rezovi, a mi u Narodnoj stranci Radom za boljitak opredijeljeni smo za nova radna mjesta, za uštede i efikasan državni aparat koji treba biti servis građanima, a ne maćeha kao što je to danas slučaj. Upravo su županije ti karcinomi koji ne dozvoljavaju normalan život'' priopćeno je iz NS Radom za boljitak.

Iz tog razloga, NS Radom za boljitak pozvala je "sve kolege koji se bave politikom, a dolaze iz Kaknja, pogotovo one koji su uključeni u rad najviših struktura svojih stranaka, da zajednički uklone županije kao karcinome i napokon stvore ambijent za ugodan život svim građanima" priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću NS Radom za boljitak.

Kopirati
Drag cursor here to close