Radno mjesto

Zornić ostaje u Toplanama  

Vijesti / Flash | 21. 10. 2019. u 13:48

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Enver Zornić prošlog je tjedna razriješen dužnosti direktora u Toplanama Sarajevo, a na mjesto vršitelja dužnosti direktora imenovan je Berin Alagić na razdoblje do tri mjeseca.

Nakon toga će Nadzorni odbor, u skladu sa zakonom i statutom, raspisati javni natječaj za ovu dužnost, objavio je Faktor.

Istovremeno Alagića je Nadzorni odbor zadužio da Zornića rasporedi na radno mjesto u Topanama koje odgovara njegovoj stručnoj spremi, a u skladu sa zakonom i propisima Toplana.

Međutim, radnici negoduju zbog Zornićevog daljnjeg angažmana u Toplanama te spominju kako je u kratkom vremenu povukao niz spornih poteza te zaposlio veći broj radnika kao i dijelio stimulacije nekima od uposlenika. Istovremeno, Zornić je ranije najavljivao tužbe u slučaju njegove smjene.

Podsjećamo, vlada Kantona Sarajevo postavila je za direktora javnog poduzeća Toplane Zornića, ratnog zapovjednika u Armiji Bosne i Hercegovine, koji je pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu zbog organiziranja ubojstava civila hrvatske i srpske nacionalnosti.

Zornić je nakon što je priča objavljena u medijima isključen iz SDP-a i sklonjen s mjesta direktora.

Kopirati
Drag cursor here to close