Republika plača

Vlast vam ne dopušta ni da plačete

Vijesti / Flash | 25. 10. 2017. u 11:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članove Udruženja ''ReStart" danas je ispred zgrade Vlade RS-a legitimirala policija, dok su pokušavali da predaju ''Zid plača'' ministrici porodice, omladine i sporta RS-a Jasmini Davidović i Vladi RS-a.

Ministrici su uputili kritike zbog kupovine novog službenog automobila vrijednog 82.000 KM, iako se njen resor, kako tvrde, ne može pohvaliti vidljivim rezultatima, a mladi u velikom broju odlaze iz RS.

Iz ''ReStarta'' tvrde na "Zidu plača", na kojem su građani upisati podatke o članovima svoje obitelji, rodbine i prijatelja, koji su se nezadovoljni uvjetima života i rada odselili iz RS, ima više glasova nego što je ministrica Davidović osvojila na prošlim općim izborima na listi SP-a.

Pano, simbolično nazvan, ''Zid plača'' je 13. listopada, za samo nekoliko sati, popunjen s oko 6.500 imena onih koji su napustili RS u potrazi za boljim životom.

Aktivnosti ''ReStarta'' počele su još 8. kolovoza prosvjedom u banjalučkom parku ''Mladen Stojanović'' zbog odluke ministra prosvjete i kulture RS-a Daneta Maleševića da kupi službeni automobil od 120.000 KM, dok se zatvaraju školska odjeljenja.

Kopirati
Drag cursor here to close