Prosvjed

Zbog tragične smrti obitelji Krstić Mostar izlazi na ulicu

Prvi prosvjed bit će organiziran u nedjelju u podne na Španjolskom trgu u Mostaru. Drugi prosvjed planiran je u ponedjeljak u 14 sati ispred zgrade Tužiteljstva u Mostaru.
Vijesti / Flash | 28. 09. 2022. u 18:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Facebook grupi “Pravda za obitelj Krstić” najavljeni su mirni prosvjedi u nedjelju 2. i ponedjeljak 3. listopada. Prvi prosvjed bit će organiziran u nedjelju u podne na Španjolskom trgu u Mostaru. Drugi prosvjed planiran je u ponedjeljak u 14 sati ispred zgrade Tužiteljstva u Mostaru.

''Poštovani članovi grupe Pravda za obitelj Krstić obavještavam vas da će prosvjedi za pravdu ubijene obitelji biti održani u nedjelju u 12 sati. Okupljanje je na Španjolskom trgu i u ponedjeljak u 14 sati ispred zgrade Tužiteljstva u Mostaru. Molim vas da se odazovete u što većem broju kako bih na taj način dali do znanja da se ne bojimo ni Doke niti bilo koga drugog osim Boga. I da nas nitko ne može potkupiti. Dat ćemo im rok od 10 dana da osumnjičenog koji je sudjelovao u prometnoj nesreći i podjednako skrivio istu stave iza rešetaka. U slučaju da to ne urade naredni prosvjedi će se održati dan poslije isteka roka za smjenu tužitelja i ministra policije, kao i drugih koji rade na ovom slučaju. Veliko hvala svima koji se odazovu. Također bi zamolila članove iz svih drugih gradova da u nedjelju i ponedjeljak u zakazane termine održe prosvjede ispred navedene ustanove. Na prosvjede u Mostar će nam doći i poštovani gospodin Muriz Memić'', stoji u objavi.

Obitelj Krstić tragično je stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu 24. rujna na magistralnoj cesti M-17 kod mjesta Buna. Tri člana obitelji poginuli su na mjestu nesreće dok je četvrti član, trogodišnja djevojčica s teškim ozljedama prevezena u mostarsku bolnicu, gdje se nalazi i danas.

Vjeruje se da je prekomjerna konzumacija alkohola i utrka automobila razlog teške prometne nesreća u kojoj su četiri osobe smrtno stradale i još četiri teško ozlijeđene. Iz smjera Mostara prema Čapljini i u mjestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala utrkivali su se M. P. u vozilu BMW X5 i M. D u Mercedesu pri čemu je Mate Primorac koji je upravljao BMW-om smrtno stradao. Teške tjelesne ozljede zadobili su i putnici iz vozila BMW L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998.).

Kopirati
Drag cursor here to close