Đaković

'Zbog ministra sigurnosti ne živim sigurno - Sve ću ih tužiti'

''Ja sam to vozilo vozio od rujna, listopada sa diplomatskim tablicama I nisam mogao staviti druge tablice, jer je to vozilo i dalje bilo tuđe'', rekao je Đaković.
Vijesti / Flash | 16. 03. 2019. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gost Centralnog dnevnika bio je Mato Đaković, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog afere oko kupovine vozila Ivana Bandića sa diplomatskim tablicama, povezali su ga sa Obavještajnom službom Hrvatske i selefijama. Tijekom gostovanja otkrio je nekoliko stvari koje do ranije  nije iznosio.

''Ja sam to vozilo vozio od rujna, listopada sa diplomatskim tablicama I nisam mogao staviti druge tablice, jer je to vozilo i dalje bilo tuđe'', rekao je Đaković.

Kaže da je ovo napisan scenarij i da se sve planira u sarajevskom kafiću.

''Ne postoji novinar u BiH koji može da ima ove informacije, a da ih netko nije izdiktirao. Kažu da sam trebao neko oružje iz MUP-a RS prevući u Kalesiju ili Zenicu, a u Zenici nisam bio 15 godina. Mi znamo jako dobro da je ovo igra protiv glavne tužiteljice. Sa njom sam za tri godine bio na tri sahrane, a sad ću se svaku noć družiti sa njom'', ističe.

Đaković je izjavio da smatra da Mektiću smeta, te da ga prati već dvije godine.

''Dragan Mektić mi je napravio pakao od života.  Nazvao me je imenom onog monstruma sa Novog Zelanda! I po čijem nalogu dvije godine Mektić radi na ovom slučaju? Znate li da OSA svoje naloge šalje Zvizdiću, Bevandi i Šaroviću? Odakle onda Mektić ovo sve zna, a Mijo Kršić ne zna? I Avdu Avdića i Dragana Mektića ću da tužim do Haga. Ovo je grupna optužba. Ja zbog ministra sigurnosti ne živim sigurno. Ovo samo bolestan um moze izmisliti'', rekao je novinar.

Video: 

 

Kopirati
Drag cursor here to close