Disciplinski postupak

Zbog fotografija neprimjerene masaže suspendirana tri djelatnika UNO

Vijesti / Flash | 24. 03. 2017. u 13:47 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri službenika Uprave za neizravno oporezivanje bit će suspendirana s radnog mjesta, zbog neprimjerenog i nedoličnog ponašanja na random mjestu i nanošenja štete ugledu UNO, a povodom objavljenih fotografija neprimjerenog sadržaja.

Suspenzija sa radnog mjesta se izriče zbog teže povrede radne dužnosti i trajat će do okončanja disciplinskog postupka.

Osim tri prethodno spomenuta službenika, disciplinski postupci bit će pokrenuti i protiv ostalih zaposlenih koji su imali saznanja o neprimjerenom i nedoličnom ponašnju u Upravi, ali tu informaciju nisu proslijedili nadležnoj organizacionoj jedinici ili izravno Uredu direktora.

Pročitajte i: Polugolu poreznu službenicu kolega masirao na poslu

Ove mjere, rezultat su utvrđenog činjeničnog stanja i izjšanjenja datih od strane svih onih koji su sudjelovali bili upoznati sa spornim događajem, a koje je proveo Odsjek za unutarnju kontrolu u UNO, priopćeno je iz ove institucije.

Podsjećamo, da je Faktor objavio  fotografiju polugole zaposlenice Uprave za neizravno oporezivanje koju usred radnog vremena masira radni kolega. 

Fotografije su napravili zaposlenici UNO BiH u Banja Luci tijekom radnog vremena krajem prošlog tjedna. Neki od njih ispričali su da ovo čak nije prvi put da zatiču ovakve scene.

''Ovo što se događa je vrhunac bahatosti i besramnosti, koji ne dolikuju bilo kojem radnom mjestu, a posebno ne jednoj instituciji na državnoj razini. Ovdje ima puno vrijednih i poštenih ljudi, a zbog ovakvih osoba, cijela institucija dobiva negativan imidž. To što se događa je skandalozno'', ispričala je za Faktor sugovornica koja nije željela da joj otkriju identitet.

''Goli skandal'' potresao je i pravosuđe kada je u medijima završila fotografija gole sutkinje kako se sunča na uredskom stolu.

Kopirati
Drag cursor here to close