Pao sustav

Zatvoreni granični prijelazi između BiH i Hrvatske

Zbog pada računalnog sustava zatvoreno je više graničnih prijelaza između BiH i RH.
Vijesti / Flash | 22. 02. 2019. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog pada sustava na većini graničnih prijelaza u Hrvatskoj, na sjeveru Bosne i Hercegovine trenutno je obustavljen promet i formiraju se duge kolone vozila.

Izdvajaju se: Maljevac/Velika Kladuša, Ličko Petrovo Selo/Izačić, Slavonski Brod/Bosanski Brod, Stara Gradiška/Bosanska Gradiška, Županja/ Orašje, Slavonski Šamac/Bosanski Šamac.

''Uslijed pada sustava Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, danas od 10:10 sati ili je onemogućen ili je značajno usporen promet za osobe i vozila preko međunarodnih graničnih prijelaza Izačić, Orašje, Šamac, Brčko, Brod, Velika Kladuša, Kostajnica, Kozarska Dubica, Donja Gradina i Gradiška. Granična policija BiH u slučaju onemogućavanja prometa na ovim prijelazima javnost će obavijestiti pravovremeno'', kazala je za N1 Sanela Dujković, glasnogovornica Granične policije BiH.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske priopćili su kako stručne službe Ministarstva užurbano rade na vraćanju sustava u stopostotnu funkciju.

''Molimo građane, koji su se zatekli na graničnim prijelazima i u šalter salama upravnih poslova, za razumijevanje i strpljenje'', priopćeno je iz MUP-a RH.

Kopirati
Drag cursor here to close