'Razgovor s političkom pozadinom'

Zastupnik Parlamenta FBiH o uhićenju: Nisam uhićen, išao sam na informativni razgovor

''U pitanju je bio običan informativni razgovor koji najvjerojatnije ima političku pozadinu što će se dokazati", kazao je Arapčić.
Vijesti / Flash | 31. 05. 2018. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Tarik Arapčić

Zastupnik Stranke demokratske akcije u Parlamentu FBiH Tarik Arapčić demantirao je navode ministra unutarnjih poslova TK Huseina Topčagića koji je danas za Klix.ba kazao da je Arapčić priveden u Lukavcu.

Arapčićev demanti na vijest o privođenju prenosimo u cijelosti:

"Danas sam u jutarnjim satima primio poziv od direktora Jarakovića koji  me je zamolio da dođem u njegov ured uz prisutnosti inspektora. Odmah sam došao u prostorije Doma zdravlja Lukavac, gdje su me  inspektori upoznali sa postupkom koji je potpisao sudac Vejzović  Muhamed. Izvršili su pretres mog automobila što je trajalo dvije minute.

Nakon toga sam se vlastitim automobilom uputio u prostorije MUP-a TK,
gdje sam obavio informativni razgovor u trajanju od 15-ak minuta nakon  čega sam otišao kući. Kako sam saznao od inspektora u pitanju je zaposlenje jedne osobe koja  nikada nije dobila zaposlenje u Domu zdravlja Lukavac, što je lako i  jednostavno provjeriti kod nadležnih službi.

Ovim putem bih se zahvalio prisutnim inspektorima na profesionalnom  pristupu i negiram navode da je bilo privođenja i uhićenja. U pitanju je  bio običan informativni razgovor koji najvjerojatnije ima političku  pozadinu što će se dokazati", kazao je Arapčić.

Kopirati
Drag cursor here to close