Tomislav Saucha

Zastupnik koji je spasio ministra Marića završio u bolnici

Vijesti / Flash | 04. 05. 2017. u 18:01 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tomislav Saucha završio je u bolnici. Saucha je doveden u Kliničku bolnicu Dubrava nakon što mu je navodno pozlilo. Kako doznaje Index.hr, napravit će mu se pretrage i najvjerojatnije će biti zadržan.

Podsjetimo, Tomislav Saucha danas je glasao protiv opoziva ministra financija Zdravka Marića i time je, smatraju mnogi, donio presudan glas u korist HDZ-a. Bolje reći, njegov glas je nedostajao SDP-u, stranci u čijem je vrhu godinama bio, da smijeni ministra Marića. Saucha je bio predstojnik Ureda premijera Milanovića, a posljednjih mjeseci jedan je od osumnjičenih u Aferi Dnevnice.

"Ponovno bi išli na izbore i imali isti rezultat. To je bila moja nit vodilja, svjestan sam kao sam glasovao", kazao je Saucha danas nakon glasanja, dodajući da je uvjeren kako će se situacija smiriti nakon lokalnih izbora.

Na novinarski upit čime su ga kupili Saucha je kazao da "to nije lijepo pitanje" te da ga od kaznenog postupka koji se protiv njega vodi više nitko ne može spasiti osim njegova odvjetničkog tima.

"Ja nisam tražio ništa i neću dobiti ništa", rekao je Saucha, ističući da danas nije želio doći u Sabor, ali da su "neki na tome inzistirali". "No, to nisu oni za koje sam glasovao", ustvrdio je Saucha.

"Radije bih da me po ovome pamte nego po tome što su me privodili u Remetinec", komentirao je naknadno Saucha.

Kopirati
Drag cursor here to close