Bosić

Zašto je Dodik uzeo dva, a vratio samo jedan kredit Pavlović banci?

Vijesti / Flash | 17. 02. 2016. u 17:51 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić smatra da su „histerični“ napadi koji dolaze iz vrha vlasti Republike Srpske.

''Jezik mafije iz usta Milorada Dodika, „da se osveta servira hladna“, je dokaz, a tvrdnja, „da SDS iskorištava institucije za političke obračune“ je obična laž i zamjena teza'', kaže Bosić,priopćeno je iz SDS-a.

Dodaje da „mafijaški izraz“, da se „osveta servira hladna“, ukazuje na „mentalitet onih koji misle da su iznad zakona“.

''Dodik zna da će, ukoliko forenzika pokaže , a ugovor koji je pronašao jučer u kućnoj arhivi, nije krivotvoren, morati dati odgovor na pitanje zašto je od Pavlović banke dobio dva kredita za kupovinu vile na Dedinju, a vraća samo jedan, kao i zašto podataka o njegovom kreditu nema u bazama gdje se nalaze svi ostali krediti građana'', naveo je predsjednik SDS-a.

Reagirajući na optužbe Dodika, da "Bosić zloupotrebljava institucije za političke obračune", Bosić je poručio da će SDS istrajati u nastojanju da se pokrene borba protiv krupnog kriminala u RS-u i „da svi budu jednaki pred licem pravde, a da političari na najvišim pozicijama moraju prvi odgovarati kada zloupotrebe povjerenje naroda“.

Kopirati
Drag cursor here to close