Na liniji obrane

Zapovjednik Kriznog stožera Čapljina obišao institucije koje su na izravnoj usluzi građanima

Gradonačelnik Vidić obišao je Crveni križ Čapljina, Dom zdravlja Čapljina i prostorije Civilne zaštite i vatrogastvo grada Čapljine.
Vijesti / Flash | 25. 03. 2020. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jeku pandemije koronavirusa koji je eskalirao u cijelome svijetu Zapovjednik Kriznog stožera Civilne zaštite Grada Čapljine i gradonačelnik Dr. Smiljan Vidić obišao je institucije koje su izravno uključene u mnoge radnje koje Stožer nalaže.

Gradonačelnik Vidić obišao je Crveni križ Čapljina, Dom zdravlja Čapljina i prostorije Civilne zaštite i vatrogastvo grada Čapljine.

''U razgovoru s volonterima i djelatnicima još su jednom prezentirane sve mjere kojih se trebamo pridržavati, a upravo su naši volonteri i djelatnici spomenutih institucija izravno povezani s građanima i služe na usluzi građana'', navode iz Čapljine.

Gradonačelnik Vidić se na licu mjesta uvjerio u funkcioniranje sustava i pridržavana naredbi Kriznog stožera.

Epidemiološka situacija u gradu Čapljini je, na sreću svih nas zadovoljavajuća i nema potvrđenih slučajeva oboljelih od korona virusa.

Stožer civilne zaštite grada Čapljine je poduzeo mnoge mjere u sprječavanju širenja virusa, a sve u cilju zaštite svojih sugrađana te još jednom poziva sve građane da se pridržavaju mjera i zapovjedi, navode u pripćenju.

Foto: PR / Gradonačelnik Smiljan Vidić u obilasku 
Kopirati
Drag cursor here to close