Naša stranka

Zabrinuti pojavom prostitucije oko zgrade Bejrut i autobusne stanice

Vijesti / Flash | 04. 11. 2016. u 13:48 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građani zgrade Bejrut, kao i naselja koja gravitiraju Trgu Ivana Krndelja i lokalitetu autobusne i željezničke stanice iznijeli su problem narušavanja sigurnosne situacije, kao i primijećenu pojavu prostitucije na javnim prostorima ovih naselja, navode iz Naše stranke Mostar.

Uz opće prisutno prosjačenje i džeparenje, ovaj dio grada u posljednje vrijeme postaje izuzetno nesiguran i stresan za življenje. Građani su s razlogom zabrinuti jer znaju da je ovo je još jedna posljedica slabijeg rada policije i minimalnog broja policajaca na ulicama Mostara.

Naša stranka Mostar traži od nadležnih policijskih organa da se ozbiljnije uhvate u koštac sa nelegalnim radnjama, od koji je prostitucija samo najekstremniji primjer. Ministarstvo unutarnjih poslova svako malo se pohvali nekom pozitivnim statistikom svog rada, ali nažalost ulice Mostara svjedoče upravo suprotno, Mostar je izuzetno nesiguran.

Pojava prostitucije na lokalitetima oko frekventnog prometnog čvorišta autobusne i željezničke stanice loša je slika Mostara, posebno iz perspektive turista kojima je ovaj lokalitet obično prvi kojeg vide kad dođu u Mostar, navode iz Naše stranke.

Kopirati
Drag cursor here to close