Isplata naknada

Blokirana Federacija: Branitelji se neće micati s prometnica!

Tijekom dana branitelji blokirali su i raskrižje na magistralnoj cesti kod Doboja, u Žepču, zatim prometnicu koja povezuje Mostar i Sarajevo na prijevoju Ivan, te prometnice kod Tuzle i Zenice.
Vijesti / Flash | 28. 02. 2018. u 15:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici udruge "Zaboravljeni branitelji" organizirali su srijedu blokade više prometnica i željezničkih linija u Bosni i Hercegovini, među kojima je blokada prometnice koja vodi prema graničnome prijelazu Bijača Nova sela, između Hrvatske i BiH, u mjestu Ljubuškom, tražeći isplatu naknada svim razvojačenim braniteljima.

Foto: Bljesak.info / Blokada prometnica u Hercegovini

Foto: Bljesak.info / Blokada prometnica u Hercegovini
"Branitelji se neće povući dok se ne dobije jasna naznaka o sazivanju sjednice Zastupničkog doma", rekao je za Bljesak.info  predsjednik Udruge ''Zaboravljeni branitelji'' ŽZH Vlado Marušić.

Potvrdio nam je kako se branitelji neće povući s prometnica i odustati od blokada, te da su grupe prosvjednika u stalnom kontaktu.

Kazao nam je kako će blokada trajati i tijekom noći i sve do ispunjena zahtjeva.

Kako su potvrdili iz Granične policije BiH, branitelji su jutros nedaleko Ljubuškog privremeno blokirali pristupnu cestu koja vodi prema autocesti na koridoru Vc, na kojemu je i granični prijelaz Bijača.

Foto: Bljesak.info / Blokada prometnica u Hercegovini

Policija nije dopustila blokadu autoceste i graničnog prijelaza.
 
Tijekom dana članovi ovoga udruženja blokirali su i raskrižje na magistralnoj cesti kod Doboja, u Žepču, zatim prometnicu koja povezuje Mostar i Sarajevo na prijevoju Ivan, te prometnice kod Tuzle i Zenice.
 
Foto: Bljesak.info / Blokada pruge u Čapljini
 
Privremeno je bio blokiran i željeznički promet kod Čapljine.
 

Zbog prosvjeda blokirana i Vogošćanska petlja


Zbog prosvjeda od 13.45 sati blokirana je i Vogošćanska petlja.
 


Iz IC BIHAMK-a podsjećaju da je u prekidu odvijanje prometa na raskrsnici magistralnih puteva M-4 i M-17 u mjestu Karuše, na  dionici M-17 Žepče-Zenica (u mjestu Donja Golubinja), na planinskom prijevoju Ivan (M-17 Sarajevo-Konjic) i na petljama Šićki brod (Tuzla) i Blatuša (Zenica). 
Kopirati
Drag cursor here to close