određen pritvor

Za pokušaj silovanja u zagrebačkom trgovačkom centru osumnjičen Marokanac

Vijesti / Flash | 21. 08. 2017. u 10:36 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je uhitila 22-godišnjeg mladića iz Maroka kojeg sumnjiči da je bludičio nad 19-godišnjom djevojkom u petak oko 22 sata u toaletu zagrebačkog Importanne centra.

Inače tražitelj azila smješten u hotelu Porin, prijavljen je za bludne radnje te je predan pritvorskom nadzorniku nakon čega mu je sudac istrage Županijskog suda odredio jednomjesečni pritvor, piše Jutarnji.

Slučajni prolaznici su shvatili da se nešto ozbiljno događa tek kada je djevojka krvave usnice i masnice na vratu, istrčala u hodnik te počela zapomagati u pomoć. U tim se trenucima od mjesta događaja udaljavao napasnik koji je netom prije nje izjurio prema autobusom terminalu uskočivši u jedan od autobusa.

Zagrebačka policija u petak navečer privela je stranca koji je napao ženu u Importanne centru. Žena je iste večeri istrčala van iz javnog toaleta moleći za pomoć i vičući kako ju je muškarac pokušao silovati. Napadač je prvotno uspio pobjeći. Navodno je s društvom sjeo u autobus za Dugave pa je policija pokrenula opsežnu potjeru za njime po Novom Zagrebu.

Međutim, za nekoliko vratio se na mjesto zločina, gdje ga je prepoznao zaštitar i zadržao ga do dolaska policije.

Kopirati
Drag cursor here to close