RS

Tijekom vikenda ispaljene 24 protugradne rakete

"Meteoalarm" je izdao žuto upozorenje za cijelo područje BiH, koje podrazumijeva potencijalno opasno vrijeme.
Vijesti / Flash | 06. 06. 2021. u 21:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom ovog vikenda ukupno su ispaljene 24 protugradne rakete, uglavnom u sjevernim područjima bh. entiteta Republika Srpska.

U nevremenu nije pričinjena veća materijalna šteta, izjavio je direktor poduzeća "Protivgradna preventiva RS-a" Tihomir Dejanović.

On je potvrdio kako je danas ispaljeno 16 raketa na području Posavine, Pelagićeva, Modriče i Zvornika, a jučer osam na području Laktaša i Prijedora.

Dejanović kaže da u nevremenu nije pričinjena veća materijalna šteta te da se tijekom večeri očekuje je stabilizacija prilika, prenosi Srna.

Velika količina kiše, praćene grmljavinom, pala je danas na području Pala, Sokoca i Milića.

"Meteoalarm" je izdao žuto upozorenje za cijelo područje BiH, koje podrazumijeva potencijalno opasno vrijeme.

Žuto upozorenje objavljeno je za regije Banja Luke, Foče, Mostara Sarajeva, Tuzle, Livna, Prijedora, Trebinja i Višegrada.

Kiša je u poslijepodnevnim satima stvorila probleme na velikom broju cesta, zbog čega je upućen apel vozačima da budu maksimalno oprezni i drže odstojanje između vozila.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnoj cesti Brod na Drini - Granični prijelaz Hum - Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Kopirati
Drag cursor here to close