odgovorio dodiku

Vučić: RS se treba ponašati odgovorno kao i Srbija

Vijesti / Flash | 06. 11. 2015. u 14:41 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se Srbija mora odgovorno ponašati prema svima, pa i Republici Srpskoj, ali i da se Republika Srpska isto tako treba odgovorno ponašati prema Srbiji.

"Nikada dok sam predsjednik vlade, bez obzira na to tko je što rekao, nijednu riječ neću reći protiv bilo koga iz Republike Srpske. Mislim da se tako Srbija mora odgovorno ponašati i vjerujem da bi se tako Republika Srpska trebala ponašati prema Srbiji", rekao je Vučić, prenos Fena.

Vučić je tako odgovorio na pitanje kako komentara navode medija da mu je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio da u BiH razgovara s pogrešnim ljudima, navodi Tanjug.

Podsjetimo, prije nekoliko dana izaslanstvo Vlade Republike Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem doputovala je u Sarajevo, gdje će je nazočila zajedničkoj sjednici Vijeća ministara Vlada BiH i Srbije.

Nakon održane zajedničke sjednice Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije potpisano je nekoliko sporazuma, protokola, memoranduma i izjava

Kopirati
Drag cursor here to close