Oporavak

Voditelj mostarskog Crvenog križa pušten iz bolnice

Vijesti / Flash | 29. 10. 2014. u 13:25 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

16. listopada na magistralnoj cesti Livno-Tomislavgrad, u mjestu Privala dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je sudjelovao automobil Seat Altea, a za čijim je upravljačem bio A.K. (1969.) izvjestio je tada MUP HBŽ.

Naknadno se saznalo da se radi o voditelju Crvenog križa Mostar Alenu Kajtazu, te mu je prvobitno liječnička pomoć pružena u Domu zdravlja Tomislavgrad, zatim je prebačen u Medicinski centar Livno, da bi na kraju bio hospitaliziran u SKB Mostar.

Kajtaz je u navedenoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede. Po dolasku u SKB Mostar primljen je na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječnje SKB Mostar. Prošle srijede je sa spomenutog odjela prebačen na Kliniku za ortopediju gdje je nastavljen oporavak pacijenta.

Tijekom današnjeg dana Kajtaz je otpušten iz ove medicinske ustanove na kućno liječenje, potvrđeno je za Bljesak.info iz Ureda za informiranje SKB Mostar. Podsjetit ćemo da je Kajtaz upravljajući vozilom Seat Altea izgubio nadzor nad istim, te sletio s kolnika pri čemu je zadobio teže tjelene ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close