Službeni automobili

Vlast ne poštuje par-nepar

Vijesti / Flash | 26. 12. 2016. u 10:15 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I dok se od građana Sarajeva i onih koji su u tranzitu kroz glavni grad BiH očekuje se da poštuju mjere Operativnog stožera Vlade KS o ograničavanju kretanja automobila po principu par-nepar, čini se da se ove odluke baš i ne pridržavaju oni koji su je donijeli, objavio je Faktor.

Uskladu s donesenim mjerama u ponedjeljak su trebala prometovati samo vozila čiji se broj registarskih oznaka završava parnim brojem, međutim ispred zgrade Kantona Sarajevo fotoreporter Faktora zatekao je službeni automobil županijske vlade koji je, prema pravilima, trebao biti negdje parkiran, a ne na cesti zato što se broj njegovih tablica završava neparnim brojem.

Ova mjera se ne odnosi samo na vozila policije, inspekcijskih organa, Ministarstva obrane, javnog gradskog prijevoza, komunalnih poduzeća i vozila s diplomatskim tablicama te hitnih intervencija.

Zilha Ademaj, ministrica zdravlja KS i članica Operativnog stožera koji je usvojio mjeru, kazala je da se zabrana odnosi i na službene automobile dužnosnika na vlasti.

Kopirati
Drag cursor here to close