Široki Brijeg

Vlada ŽZH usvojila izvješće o radu za 2016. te program rada za 2017. godinu

Vijesti / Flash | 12. 04. 2017. u 13:07 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 68. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je na sjednici usvojila Izvješće o radu Vlade Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu i Program rada Vlade Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu.

Također, Vlada je primila k znanju Izvješće o radu Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2016. godinu te Program rada Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2017. godinu.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2017. godinu; Odluku o izdvajanju sredstava jedinicama lokalne samouprave s pozicije ''Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva'' utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu.

Još je donijela Odluku o izmjenama Odluke o pristupanju izradi Plana i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o odobravanju prodaje službenih motornih vozila Uprave za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke putem javnog nadmetanja, kao i Odluku o donošenju Programa zapošljavanja i sufinanciranja vježbenika kao i postupak izbora i prijema vježbenika u županijskim tijelima uprave, županijskim upravnim organizacijama i drugim službama i tijelima Županije Zapadnohercegovačke.

Kopirati
Drag cursor here to close