Sastanak

Vlada HNŽ-a će posebnu pozornost posvetiti donošenju zakonskih propisa

Vijesti / Flash | 18. 02. 2016. u 19:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije sa suradnicima sastao se s Alexanderom Chuplyginom, zamjenikom šefa Misije OESS-a u BiH i predstavnicima Ureda OESS-a u Mostaru.

Predsjednik Herceg upoznao je zamjenika Chuplygina s aktualnom situacijom u HNŽ i aktivnostima koje su obilježile rad Vlade od imenovanja.

Istaknuo je, na poseban način, donošenje Akcijskog plana Reformske agende i usvajanje Proračuna HNŽ prvi put u prethodnoj za sljedeću godinu. Govorio je i o ciljevima Vlade u tekućoj godini ističući kako će posebna pozornost biti posvećena donošenju zakonskih propisa, među ostalim, Zakona o državnoj službi, Zakona o plaćama i Zakona o radu.

Gospodin Chuplygin istaknuo je dobru suradnju Ureda OESS-a u Mostaru i Vlade HNŽ, osvrnuvši se na potrebu snažnijeg međusobnog angažmana kada je u pitanju zaštita ljudskih prava, izražavajući očekivanja kako će i pitanje tzv. dvije škole pod jednim krovom uskoro biti riješeno.

Dobru suradnju i zajednički rad treba nastaviti i snažnije unaprijediti kroz kontinuiranu razmjenu informacija i međusobne susrete - zajednički je zaključak predsjednika Hercega i zamjenika Chuplygina.

Kopirati
Drag cursor here to close