Hitna sjednica

Vlada FBiH preusmjerila 21 milijun KM zdravstvu za medicinsku opremu

Vlada Federacije BiH stavila je van snage odluke o raspodjeli 21 milijuna KM nižim razinama vlasti i fondovima - kantonima općinama i gradovima i ta sredstva preusmjerila za nabavku medicinske opreme neophodne za borbu protiv koronavirusa.
Vijesti / Flash | 05. 04. 2020. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada FBiH je na hitnoj sjednici danas poništila odluku o raspodjeli sredstava po kantonima i općinama koja je jučer izazvala veliki broj reakcija širom BiH.

Kako navode, Vlada Federacije BiH danas je na prijedlog premijera Federacije BiH Fadila Novalića stavila van snage odluke o raspodjeli 21 milijuna KM nižim razinama vlasti i fondovima - kantonima općinama i gradovima i ta sredstva preusmjerila za nabavku medicinske opreme neophodne za borbu protiv koronavirusa – COVID 19.

Federalno ministarstvo financija je zaduženo da 21 milijun KM s Tekućeg transfera drugim razinama vlasti i fondovima - kantonima i općinama usmjeri u Tekuću rezervu Vlade FBiH, a Vlada FBiH će ova sredstva preusmjeriti na Federalno ministarstvo zdravstva za nabavku medicinske opreme neophodne za borbu protiv koronavirusa - COVID 19, naveli su nakon sjednice iz Vlade FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close