Bacio ih u hladnu Neretvu

Horor u Čapljini: Bacio vreću s psićima u Neretvu, dječak skočio i spasio ih

Jučer u prijepodnevnim satima javio se uznemiren dečko jer je gledao kako s mosta čovjek baca vrećicu s psićima u ledenu Neretvu. Ne razmišljajući skače u vodu i pokušava spasiti mališane.
Vijesti / Flash | 25. 08. 2023. u 17:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na facebook stranici "Šapice Čapljina" u srijedu objavljen je video s tekstom da im se u prijepodnevnim satima javio uznemiren dječak koji je gledao kako čovjek s mosta baca vrećicu s psićima u ledenu Neretvu. Dječak je ne razmišljajući skočio u vodu i  spasio mališane. 

Prenosimo tekst u cjelosti: 

"Jučer u prijepodnevnim satima javio nam se uznemiren dečko jer je gledao kako s mosta čovjek baca vrećicu s psićima u ledenu Neretvu. Ne razmišljajući skače u vodu i pokušava spasiti mališane. U svom pokušaju uspjeva spasiti tri, ali za dvoje nije bilo nade. Bebe stare svega tri dana.

Sva sreća prepoznali su muškarca ovog gnusnog čina. Preuzeli smo bebe i otišli na policiju podnijeti prijavu. Po našoj prijavi napravljen je policijski zapisnik, te su izašli na teren. Nakon toga dobivamo obavijest da je počinitelj priznao monstruozni čin pod izlikom da je mama beba uginula, a on nije znao što će s njima. Također, okolonosti smrti mame kujice prepuštamo veterinarskoj inspekciji, jer nakon policije slučaj je dodijeljen njima. O bilo kakvim novim informacijama i saznanjima ćemo vas obavijestiti, jer ovo nećemo tako olako pustiti.
U današnje vrijeme smo svjedoci velike količine nasilja, te monstruoznih pokušaja ubojstava (od njih nažalost neki ne ostaju samo na pokušaju). Bilo da je u pitanju čovijek ili životinja, uvijek nastradaju slabi i nezaštićeni.
Ovaj post, kao i mnogi prije ovoga pokušavaju probuditi ljudsku savijest. Nažalost ne vidimo promjene, nego svakim danom imamo sve više intervencija.
LJUDI PROBUDITE SE IZ "ZIMSKOG SNA" JER TO JE VAŠ SUSJED, VAŠ BRAT/SESTRA, VAŠA OKOLINA. A U NARODU SE KAŽE DA OKOLINA ČINI ČOVIJEKA. TI KOJI ŠUTIŠ I ZATVARAŠ OČI NISI NIŠTA DRUGAČIJI OD ONOGA KOJI POČINI ZLOČIN.
P.S. VELIKO HVALA momcima na ljudskom činu, svijetla su točka u ovoj velikoj tami."

Objava je izazvala lavinu komentara na Facebooku.

"Nemam riječi!!! Strašno!!! A momku svaka čast! Da je barem više takvih!", jedan je od komentara.
 
Ostali se pitaju kada će institucije početi raditi svoj posao
 
"Takve treba sud i država koje na žalost nema...kao ni zakona...na doživotnu robiju,pa se to nikad više ne bi ponovilo,ovako ništa,ja to ne bih uradio ni za što na svijetu,nažalost više ima ovih zlobnika nego dobrih ljudi. Čuj ostali bez majke i nije znao štaće sa njima", stoji u komentaru.
 
"Koliko ih ovako završi,a da se i ne zna za njih. Kazna za sve koji ostavljaju,bacaju ili na bilo kakav način ozlijeđuju životinje! Nadam se da će ova stoketina odgovarati za ovo i ovo zaslužuje da se napiše puno ime i prezime!", piše u komentaru.
Kopirati
Drag cursor here to close