NIJE KRIV

VIDEO| Zatekao provalnike u kući pa ih upucao

Vijesti / Flash | 28. 06. 2017. u 07:44 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sigurnosna kamera pokazuje trenutak u kojem dvojica provalnika ulaze u kuću u kalifornijskom gradu Brentwoodu. U kratkom videu koji je objavio susjed vlasnika kuće, nedugo zatim vide se bljeskovi svjetla i pucnjevi. Nakon toga vidi kako vlasnik provalnike istjerava van i i dalje na njih puca.

Kada je policija došla, provalnici su već bili mrtvi. Njihove identitete još nisu otkrili, samo su rekli da su oba muškarca u srednjim tridesetim. Susjed Reggie Nichols vidio je kako se auto udaljava od kuće nakon pucnjave, no policija nije potvrdila da tragaju za eventualnim pomagačima.

Kućevlasnika su kratko zadržali u policijskoj postali, a potom potvrdili kako ga ne namjeravaju tužiti, piše Daily Mail.

"Prvi rezultati istrage govore da je ovo bio klasični pokušaj oružane pljačke. Jedan od provalnika imao je vatreno oružje. Predstavljali su prijetnju, tako da je kućevlasnik pucao u samoobrani", kazao je šef policije u Brentwoodu, Walter O'Grodnick, prenosi 24sata.

Kazao je i kako im je vlasnik kuće ispričao kako su provalnici uletjeli u kuću te nakon toga zahtijevali da otvori sef.

Čitavo susjedstvo je u šoku budući da slovi kao mirno već godinama.

" Kao da me netko ošamutio. Ovakve stvari se ovdje ne događaju. U posljednjih pet godina se nije dogodio nikakav prekršaj, a kamoli ovakvo nešto", kazao je Nichols.

Kopirati
Drag cursor here to close