Papreno

VIDEO | Recept za klin čorbu uzburkao Srbiju

Vijesti / Flash | 07. 01. 2016. u 07:46 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoran Kesić, voditelj emisije "24 minuta" s televizije B92, u novogodišnjem programu RTS, u emisiji "A sada Rada", uzbrukao je javnost kuhajući ''klin čorbu''. Voditeljici emisije bilo je vidno neugodno, ali se Kesić nije dao omesti.

Pojedini mediji u Srbiji navode kako je ''isprozivao je premijera Vučića i ministre Vulina i Gašića i na najprizemniji način izvređao investitore iz Emirata''.

Prenosimo dijelove ''recepta'':

''Pravit ćemo klin čorbu. Gledatelji znaju šta je to jer smo izučili drevnu džedajsku veštinu "kako ni od čega napraviti nešto". Ili što bi političari rekli, "smuti, pa prospi". Prije kuhanja klin obavezno nabijte u zdrav mozak. Jer što biste čekali da Vlada to učini za vas? ... Ubacimo sitno sjeckano biračko tijelo, koje prvo treba lijepo istući agresivnim državnim udarima. Ubacujemo birače da se krčkaju u nadi da će biti bolje. ... Od egzotičnih začina preporučujem prstohvat vulinskog ludog praha. Ovo je čorba za jednu osobu, ali slobodno mogu da je konzumiraju sva trojica Vulina. Imamo i Gašićevu takozvanu Batinu kleku. Novinarke znaju što je to, nažalost. Umjesto bibera, možete da ubacite malo ministarskog "džibera".... Evo i jedan bitan začin za čorbu. To je premijerski znoj, u narodu poznat kao srpske suze. Ovo prvi put radim u istoriji...'', rekao je Kesić i pokrenuo lavinu komentara. Pozitivnih i negativnih.

Pošto su bolesnici koji sve cenzurišu uspeli da nateraju čoveka da obriše snimak sa sajta, aj ja da probam ovde da ga objavim kako bi ga malo više ljudi videlo.Zoran Kesić ponovo postavlja ove na svoje mesto.Naravno, srećno badnje veče.

Posted by Marko Milovanovic on Wednesday, January 6, 2016
Kopirati
Drag cursor here to close